LEIDERSCHAP

STRATEGIE

VERANDERINGEN

Focus

Focus helpt Top Executives bij het ontwikkelen van hun Strategie, bij het versterken van hun Leiderschap en bij het leiden van hun Veranderprocessen die moeten toelaten om de strategie te realiseren.

Focus heeft een pragmatische en resultaatgerichte aanpak dank zij de 30 jaren ervaring van Jo Sanders als consultant, coach, top executive en lid van de Raad van Bestuur of Raad van Advies in middelgrote en grote ondernemingen in diverse sectoren.

Jo Sanders - Praktijkboek ondernemend veranderen

Praktijkboek ondernemend veranderen

Jo Sanders bewijst dat iemand die volgens de klassieke analyses zwak scoort, toch een fantastische leider kan zijn.
Lees meer over 'Leiders & Paradoxen'

Jo Sanders heeft doorheen zijn hele carrière een ruime ervaring opgedaan met bedrijven die telkens door de sterk veranderende omgevingsfactoren gedwongen om sterk te veranderen. Door de veelzijdigheid en de veelheid aan veranderingsopdrachten is Jo Sanders zich bewust van de moeilijkheidsgraad om dergelijke projecten tot een goed einde te brengen. Jo Sanders heeft een goed gevoel voor wat er leeft in een organisatie en wat er haalbaar is. Jo Sanders verstaat de kunst om complexe situaties goed te begrijpen, om mogelijke belangentegenstellingen tijdig in te zien en de verschillende partijen tot een consensus te brengen. Jo Sanders houdt van een pragmatische aanpak. Jo Sanders heeft in de voorbije jaren enkele opleidingen afgewerkt in INSEAD: Diploma "Clinical organizational Psychology" (2007-2008) en Ex. Master "Consulting and Coaching for Change" (2012-2013).
CV - Jo Sanders

"Niet omdat de dingen ons onbereikbaar lijken, durven we niet.

Omdat we niet durven, lijken ze ons onbereikbaar."

-Seneca-

Jo Sanders stelt zijn boek "Leiders & Paradoxen" voor op Kanaal Z

Bekijk het filmpje